Kırmızı yonca tohumları

Magazin "Gradina" Kanadalı Kırmızı yonca dikkat tohumları için sunar. Tohumlar Kanada 'da yüksek kaliteli saf kırmızı yonca çeşitliliği ile üretilmektedir.
Clover yaygın tutulan ve bir yük maruz dekoratif çimler oluşturmak için kullanılan ilginç bir bitkidir. Genellikle hayvanların farklı türleri için çayır ve meralar oluşturmak için, hem de süs çiçekli çayırlar oluşturmak için uygulanır.
 
Yonca, narin tridelni yaprakları olan çok yıllık Evergreen bitkidir. Nadiren görünür ve Četirilistni clovers. Onun nadir nedeniyle, četirilistnite clovers onları bulur birine şans getirmek inanılmaktadır.
 
Kırmızı yonca ile 30 ila 50 gün hoş pembe-kırmızı renkleri ile Blooms. Bu son derece yüksek dekoratif nitelikleri ile çiçeklenme çayır oluşturur. Yoncayı kestikten sonra yine çiçek açıyor.
Kırmızı yonca kök dik, onun kuzeni aksine-beyaz yonca (o sürünen bir kök vardır). Kırmızı yonca ulaşır 35 – 70 cm yüksekliğe.
 
Kırmızı yonca tohumları çok ekonomiktir. 100 gr ile. Yaklaşık 50 metrekarelik bir çim alanı oluşturabilirsiniz. Çim ya da çim karışımları ile zatrevâvate gibi, Ekim için satır 10 – 12 cm veya zaseete eşit olarak yapılabilir.

Işık gereksinimi en iyi güneşli yerlerde geliştirilmiş, kısmen Penumbra tolere.
Toprak en iyi kırmızı yonca zengin, orta ve kısmen nemli topraklarda geliştirir. Düşük asitli ve tuzlu topraklarda iyi gelişir.
Ortadan yükseğe karşı dirençli.
Bulgaristan 'da iklim değişikliği için Zimoustojčivost Zimoustojčiva.
Doku yaprakları ince yapı.
Uygun bakımda uzun ömürlü 10-15 yıl.
Çim 100 gr. 50 sq. m 'ye kadar boyutları olan Bahçe çim için yeterlidir.

Ekim dönemi (Mart sonu itibariyle) veya sonbahar (Eylül-Ekim) tohum Baharı
2 º c altındaki sıcaklıklarda 25 ° c 'ye kadar zasâvajte için önerilen sıcaklık, 15 º
Derinliği 2 cm derinliğe kadar pesklivi topraklarda tohumlar. Zorunlu rulo bir bahçe rulo ile sıkıca.
Çimlenme süresi 14 ila 20 gün arasında optimum koşullar sağlamıştır.
Sulama zaman su gerektiren düzenli sulama. Preovlažnite dikkat et.
Dekoratif çim biçme haftalık biçme ayılar. Mera olarak amaçlanan kullanımına bağlı olarak-saman, vitamin yemek, yeşil gıda, vb.
En büyük etkisi gübreleme fosfor gübreler (P2O5) vardır. Azot (N) büyük miktarda gerek yoktur.

Kırmızı yonca profesyonel bahçıvanlar tarafından ve güzel Blooms nedeniyle dekoratif bahçeleri sevenler tarafından fiyatlandırılır. çim ve düşük çiçeklenme bitkileri tohumları (çoğunlukla para, papatyalar, vb) ile karışık kırmızı yoncalar (Fas veya Japon çayır) inanılmaz güzel çiçeklenme çayırlar formu.
Genellikle stadyumlar, oyun alanı, piknik alanları, Parklar ve kamu bahçeleri çim, villalar, özel metre ve evler, oteller, vb çim için kullanılır.
Yonca tohumları da bal bitkileri onların kalitesi nedeniyle arılar otlatma ve aslında onlar yerli hayvanların sindirimi için elverişli olduğu için Meadows oluştururken değerli.
Onlar Senokosni Meadows için, saman üretimi için kullanılır, atlar için taze gıda, inek, koyun, büyük ve küçük sığır. Fiyatlar güçlü üzüm bağları ve bahçeleri çim içinde.
Bu nedenle farklı sığır türleri için çayır ve mera oluşturulması için fiyatları kullanılır.
Salyangoz çiftliklerde uygulanır.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)