Her tür Bahçe için lüks Hollanda otu karışımı - Supreme

Bahçe malları için alışveriş Semenata.Shop müşterilerine çok düşük sulama ihtiyacı olan her türlü bir bahçe için güzel bir çim karışımı için Presents-Supreme.

Karışım profesyonelleri ve amatörler için karışımları serisi peyzaj yanlısı-çim Hollandalı şirket everer çalışmalarıdır. Bu çim kuraklık için son derece dayanıklı tahıl beş özel çeşitleri oluşur. Onlar mükemmel birleştirir, lüks bir görünüm ile hızlı çok yoğun çim halı şekillendirme.

Karışım çok hızlı bir çimlenme ve farklı toprak türleri üzerinde geliştirmek için yeteneği ile ayırt edilir. Büyük derinliklere ulaşan güçlü bir kök sistemi oluştururlar. Bu şekilde, çim turfgrass kuraklık için son derece dayanıklıdır.
Supreme bir yıllık dekoratif etkiye sahip tüm bahçeler için bir kuraklık çim karışımı (sert kış aylarında bile taze yeşil görünümünü korur).

Yüksek karışımın ana avantajı Irises teknolojisi Smart Start tarafından patentlidir. Tohumlar biyolojik olarak özel bir gövde sarılmış ve kendi ağırlığından 500 kez neme absorbe özelliğe sahiptir, her tohum etrafında özel bir jel şekillendirme. Böylece, nem sabit bir miktar çim karışımı ve hızlı ve hatta çimlenme için optimal koşullar etrafında garanti edilir.
Kuru arazi için lüks çim karışımı ışık ihtiyacı güneşli yerlerde tercih ama kısa bir kısmi gölgeleme dayanır.
Hollanda çim karışımı toprak hemen her türlü geliştirir.
Yerel grdini, villalar, oteller, vb. için mükemmel yüklemeye karşı dirençli.
Zimoustojčivost Supreme çok studoustojčiva çim karışımıdır. Çim halı kış aylarında bile Evergreen.
Yaprak dokusu Bahçe için çim karışımı büyük bir yoğunluk ile güzel bir çim turfgrass formları yaprakları, güzel bir ince doku vardır.
Uzun ömürlü 10-15 yıl.
Çim için alan
Bir kilogram yaklaşık 35-40 metrekarelik bir alana sahip çim Bahçe olabilir. (5 kg 'lık kesim 175-200 sq. m içindir).


Mayıs ayı sonlarına veya sonbaharda-Eylül-Ekim aylarında tohumlar Ekim zaman.
15 °c ' den 25 °c ' ye kadar için önerilen sıcaklık 5 º c 'nin altındaki sıcaklıklarda zasâvajte değil. Çimlenme işlemleri ile 5 º altında sıcaklık sıcaklığını artırmak için stop.
Derinlik Ekim tohumları suhoustojčivite tohumlar yaklaşık 1 cm derinliğinde. Onlar Ekim sonra rulo gerekir. Tohum ekme hakkında daha fazla bilgi için, bizim çim ipuçları bakın.
Sigortalı Optimal koşullar altında çimlenme zamanı 5-10 gün için bahçe çimlenme için karışım çim.
Sulama için düşük ihtiyacı olan yüksek kuraklık Dutch otsu karışımı sulama. Ancak, yaz sıcağında düzenli sulama sağlar.
Biçme en iyi şekilde her 7 günde bir biçme gerektirir. Çim çim alan okosete tohumları çimlenme sonra ilk kez çimen 5-7 cm uzun ulaşır.
Döllenme, yeni çim gübresi ve daha sonra uzun etki ve kontrollü salınım ile çim için döller kullanmak döllenme önerilmektedir.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)