Çim alanların restorasyonu için hızlı çim-çim karışımı - Rapid

Rapid bir hızlı çim, çok hızlı poklvaŝi tohumlar, çok sağlam ve süper yoğun çim halı form özel bir seçim oluşur. Çim yaprakları orta büyüklükte ve çim alanları oluşturmak için kullanılan çim türlerinin çoğu ile mümkün olduğunca en iyi birleştirmek için seçilir. Bu şekilde size büyük ölçüde farklı olacaktır çim geri yüklemek için karışımı kullanırsanız endişelenmenize gerek kalmayacak.

Hızlı ana avantajı büyüme ve kalınlaşma hızı kuşkusuz. Fiyatlar maksimum kısa vadede güzel ve yoğun çim halı oluşturmak için çalışan tüm profesyonel landscapersers ve çim severler tarafından yüksektir.
Karışım, çok yüksek dekoratif niteliklere sahip bir çim alanı oluşturur. Otlar, onları ve oldukça kuraklık yaparak güçlü bir kök sistemi oluştururlar. çim tüm gün güneş tarafından ogrenied yerlerde veya kısmen gölgeli olanlar için güvenle kullanabilirsiniz.

Rapid, hydroseeding makinelerinde kullanım için uygun eğimli ve dik kesitlerin güçlendirilmesinde kullanılan bir çim karışımıdır.
Hızlı çim çim halı ve iyi toprak istikrarı üzerinde güç sağlayan yatay bir büyüme vardır.

Hızlı tohumların "gizli koz" bazıları da biyolojik olarak özel bir gövde içinde kaplı olmasıdır. Onun rolü nem absorbe etmektir zaman kadar sulama 500 kez ağırlığı, böylece her tohum etrafında bir jel şekillendirme. Bu hızlı ve güçlü çimlenme için hızlı çim hızlı koşullar sağlar.
Işık hızlı bir gereklilik hem güneş hem de kısmen gölgeli yer geliştirir. Günlük gün ışığında en az 5-6 saat olduğu yerlerde kullanın.
Hızlı çim için toprak karışımı toprak koşullarına kaprisli değildir. Ancak, en iyi sonuç iyi beslenme ve beslenme ile derin pesklivi toprak içinde verilir.
Serserilik direncine karşı dirençli.
Zimoustojčivost çim karışımı bu tür hızlı çim için son derece studoustojčiva ve Evergreen Bulgar iklim koşullarında.
Hızlı yaprakları dokusu bir çim kurtarma karışımı ve çok narin ve zarif bir yapı ile orta ince yaprakları tutan bir çim. Olağanüstü güzel çim karışımı.
Uzun ömürlü 10-15 yıl.
Çim için alan
Bir kilogram ile yaklaşık 30-35 sq. m çim olabilir. (5 kg 'lık kesim 142-165 sq. m içindir).


Mayıs ayı sonlarına veya sonbaharda-Eylül-Ekim aylarında tohumlar Ekim zaman.
15 °c ' den 25 °c ' ye kadar için önerilen sıcaklık 5 º c 'nin altındaki sıcaklıklarda zasâvajte değil. Çimlenme işlemleri ile 5 º altında sıcaklık sıcaklığını artırmak için stop.
Derinlik Ekim tohumu 1 cm derinlikte hızlı çim ekmek. Tohumları kapsayacak ve top üzerinde rulo emin olun.
Sigortalı Optimal koşullar altında çimlenme süresi hızlı bir çim eleme için, hangi 4-10 gün için çimlenme.
Sulama orta kuraklık çim. Özellikle yaz sıcağında daha iyi sonuçlar için su.
Biçme 2 ila 4 cm yüksekliğinde çim bakımı.
Döllenme zaman Ekim yeni çim için gübre kullanmak, sonra bir bütün sezon gübre

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)