Дървени пейки цени и ползи и размисли при доставка

Поддържаме наличности! 10 out of 10 based on 17 ratings. 17 За цяла България!.

Вижте нашите актуални цени на градински пейки.
Вчера си седях в парка и размишлявах, седнал върху една от така наречените баварски пейки, който са съчетани (заковани) заедно с маси. Седях аз и си мислех, защо тази красива пейка е толкова дървена, защо са я направили от дърво? Какво е мотивирало хората да започнат да изграждат пейките от дърво.

Доста мислих, но не стигнах до логично обяснение. Всеки, който цени природата ще бъде против производство на дървени пейки, но хората на изкуството няма да мислят по този начин...колкото повече се замислях над пейковия си въпрос, толкова повече стигах до заключението колко много сме ние хората и колко много мнения може да има по този въпрос а и има много технологии на пейки цени и полза, при които трудно се фиксират.

Започнах да се взирам в дървото, под което бях застанал...то ми пази главата от жаркото слънце, помага ми като създава кислород и събира прахта от дейността на заводите, някои от които са производители на пейки дървени. Общо взето реших, че хората сме доста сериозни грешници, защото рушим сами това, което се опитва да ни предпазва.

Баварските пейки, съчетани с маси от дърво или от разни материали като чугун, стомана неръждаема, ковано желязо и разни такива, също вредят на нас повече от колкото ни помагат за да седнем удобно...Да не говорим какви са цените на тези пейкомаси. Цена на пейка с доставка за град София, например е между 250 и 4000лв, като зависи от качеството, дизайна на пейката и цената на горивата.