Güneş için çim karışımı

Çim karışımı güneş bahçesinde güneşli yerler için en çok tercih edilen çim karışımları biridir. Bu Alman karışım çim yüksek kuraklık olan özel seçilmiş otsu türleri 6 türünden oluşur olduğundan pahalıdır.
Çim farklı çeşitleri nedeniyle, çim alanları bu karışımdan yapılmış son derece hastalıklar ve zararlılara dirençli, hatta topraktan besin asimile ve 15 yıla kadar bir ömrü ile yoğun bir çim halı oluşturma (uygun bakım ile ).

Çim karışımı güneş doğrudan güneşli bir kızdırma tüm gün maruz çim, İnşaat için tasarlanmıştır. gölgeli yerlerde iyi gelişmez. Eğer gölgeli olan bahçede alanların varlığı varsa güvenle kirleri bu karışımı gölge için çim tohumları ile.

Otlar nispeten büyük yaprakları ve inşa çim turfgrass daha kalın ve daha büyük görünür. Bu çim karışımı nispeten kuraklık ve tüm gün doğrudan Günışığı sürer.

Doğrudan güneş ışığı için gereklilik
Toprak Peskliva toprak gerektirir
Ortalamaya karşı direnç
Bulgaristan 'da iklim değişikliği için Zimoustojčivost Zimoustojčiva
Yaprakları orta yapı dokusu
Uygun bakımda uzun ömürlü 10-15 yıl.
35 metrekareden 40 sq. m 'ye kadar çim zatrevâvat 1 kg ile.
Ekim dönemi (Mart sonu itibariyle) veya sonbahar (Eylül-Ekim) tohum Baharı
5 º c 'den 15 °c ' ye kadar yağışlı sıcaklıkta zasâvajte değil,
Derinlikte 3 cm derinliğe kadar pesklivi topraklarında tohum Ekim derinliği, kil ve 0,5 cm ila 1,5 cm arasında bağlı topraklar.
Çimlenme süresi 7 ila 14 gün arasında optimum koşullar sağlamıştır.
Bu özel çim karışımı sulama nispeten kuraklık, ancak düzenli olarak su için iyi 5 ile 15 litre/m2 günde (miktar mevsime göre değişir). Sabah erken veya güneşten sonra su.
İlk çim biçme 6-7 cm olduğunda yapılır. Biçme, yaklaşık 5 ila 7 gün aralıklarla düzenli olacak şekilde, 3-4 cm yükseklikte de korunur.
Gübreleme bir kez kadar bir ayda iki kez Mineral gübre ile (gübre tipine göre).

Özel bahçe ve yardlar, obŝesveni yeşil alanlar, Parklar, otel kompleksleri, kapalı tip konut kompleksleri çim için fiyatlandırılır bu özel karışım çim. Genellikle çatılarda ve çatı bahçeleri çim, Teras ve balkonlar klocove, vb otlar için kullanılır. Güneşli yerler.
Çim karışımı güneş özel villalar, evler, rezlidencii, okullar ve diğer birçok çim için uygundur. vb.
Bu yeşil alanlarda inşa etmek için hem amatör bahçıvanlar ve profesyonel peyzaj ve peyzaj mimarları tarafından kullanılır.

Тревна смеска за слънце
ryegrass

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)