Yeni stadyumlar için profesyonel spor çim karışımı - Performance

Online Shop Semenata, yeni stadyumlar inşa etmek ve mevcut spor sahası performansını geri yüklemek için büyük bir görünüm-bir spor çim karışımı yüksek kalite rajgrasi koleksiyonuna ekleyin. Karışım, çok güzel yapraklara sahip kırmızı Vlasatkis ile birlikte, dikkatle seçilmiş çim çeşitli oluşur.

Spor çim karışımı, aşınmaya ve aktif oyuna son derece dayanıklı olan olağanüstü yoğun çim turfgrass oluşturur. Stadyumlar için kapalı ana avantajı güçlü bir rejeneratif yeteneği olmasıdır. Bu nedenle karışım performansı yüksek fiyatlandırılır ve eğitim stadyumları çim için kullanılır, spor alanları, yoğun yükleme maruz, Golf sahaları, hipodromlar, vb.

Tohumlar yüksek bir çimlenme sahip ve hızlı çimlenme, yoğun ve çok tekdüze çim örtüsü şekillendirme. Onlar standart boyutları var ve çim için tohumlar her türlü Ekim için pratik olarak uygundur.

Spor alanları için karışım son derece yüksek dekoratif niteliklere sahiptir. Bu ev bahçeleri, villalar, özel konutlar, diplomatik kulübeler, vb çim için uygun hale getirir.
Hızlı çimlenme ve kalınlaşması nedeniyle kış döneminden sonra ve aralıklı bakım veya hastalıklar nedeniyle bir karışıklık sonra spor alanlarının restorasyonu için tavsiye edilir.

Spor çim çok düşük saç olabilir-yaklaşık 1,5 cm yüksek en az. Büyümek için karışım bırakmayın, çim 3-5 cm ev bahçeleri yüksekliği için optimum tutmak

Gereksinimi ışık için sportif çim karışımı güneşli yerlerde gerektirir. Bu kısmi gölgeleme sürer, ancak bahçenizde daha gölgeli yerler varsa, Güneş ve gölge için bir çim karışımı kullanın.
Kuyu ocedlivi topraklar iyi gıda arzı ile verilen toprak en iyi sonuçlar.
Sürtünme dayanımı ve aşınmaya karşı çok yüksek direnç. Karışım mükemmel rejeneratif yeteneğine sahiptir.
Zimoustojčivost bu karışımda çim her türlü son derece hoşgörülü ve Evergreen ve kışın.
Çok zarif bir radyant yaprakları son derece ince yaprakları dokusu. Mükemmel görünüm spor sahaları ve lüks bahçeler için dışında, konutlar, temsilci yeşil alanlarda vb uygun
Uygun bakımda yaklaşık 10-15 yıl uzun ömürlü.
Çim için alan
Bir kilogram ile yaklaşık 30-35 sq. m çim olabilir. (5 kg 'lık kesim 142-165 sq. m içindir).


Aralık ayı sonuna veya Eylül ayında Ekim ayları sonunda Ağustos ortasında tohumlar ekme süresini.
15 °c ' den 25 °c ' ye kadar için önerilen sıcaklık 5 º c 'nin altındaki sıcaklıklarda zasâvajte değil. Çimlenme işlemleri ile 5 º altında sıcaklık sıcaklığını artırmak için stop.
Tohumlar Ekim derinliği mutlaka toprak tabakası ve rulo yaklaşık 1 cm ile spor karışımı çim tohumları kapsayacak, ister boş yerlere eleme tarafından yeni bir stadyum veya çim yıldız inşa ediyor.
Uygun sıcaklıklarda Optimal koşullar için çimlenme süresi ve nem tohumu yaklaşık 5-10 gün için çimlenme.
Çim karışımı bu tür sulama düzenli Sulaması gerekir. Çim nemli toprak olsun, ama ıslak değil.
Biçme ilk biçme 5 -7 cm yüksekliğe kadar yapılır. Sonra 3-5 cm yüksekliğe kadar çim tutabilirsiniz. Ben daha az 1,5 cm biçmek.
İlk Ekim içinde döllenme yeni çim için gübre ile veya uzun oyunculuk olan çim gübre ile döllemek için iyidir.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)