Çim karışımı spor

Çim-karışım türü "Sport" spor sahaları ve oyun alanlarının yapımı için en çok tercih edilen otlardan biridir. Bu son derece dayanıklı ve aylaklık için dirençli profesyonel çim çeşitleri oluşur.
Bu karışımın inşa otlak yaprakları ince, ama oldukça gibi. Onlar çok yüksek dekoratif nitelikleri olan yoğun ve yoğun çim turfgrass oluştururlar, düzgün doymuş yeşil renk ve yükleme izdžliv.

Bu çim karışımı tarafından inşa çim ışık için bir gereklilik gün boyunca doğrudan güneş ogrâvane gerektirir. Kısmi gölgelemeyi tolere ediyor, ancak doğrudan güneş ışığı ogrâvane günde 6 saatten az olmamalıdır.
Toprak zorunlu toprak iyi bataklık ve çim kökleri çürüyen önlemek için drene edilmelidir. Pesklivi topraklar biraz pesklivoed killi tavsiye edilir.
Yüksek sürtünme direnci
Bulgaristan 'da iklim değişikliği için Zimoustojčivost Zimoustojčiva
Doku yaprakları ortalama yapısını ince
Uygun bakımda uzun ömürlü 10-15 yıl.
1 kg ile 30-35 sq. m çim çim için alan.

Ekim dönemi (Mart sonu itibariyle) veya sonbahar (Eylül-Ekim) tohum Baharı
5 º c 'den 15 °c ' ye kadar yağışlı sıcaklıkta zasâvajte değil,
Derinlikte 3 cm derinliğe kadar pesklivi topraklarında tohum Ekim derinliği, kil ve 0,5 cm ila 1,5 cm arasında bağlı topraklar.
 
Çimlenme süresi 7 ila 14 gün arasında optimum koşullar sağlamıştır.
Sulama çim karışımı "spor" düzenli sulama gerektirir, ama prepolivane olmadan. Norm sezona göre belirlenir – günde 5 ila 15 litre kare metre.
 
Bu profesyonel çim için zorunlu biçme düzenli biçme. Çim büyümeye izin verilmez. İlk biçme 6 ila 7 cm yüksekliğe ve daha sonra M/y 3 ve 4 cm yüksekliğe kadar yapılmaktadır.
Döllenme çim alanının kullanım yoğunluğu ve şiddeti tarafından belirlenir. Optimal bir kez kombine gübre ile ayda dölleme önerilir.
Bu sportif çim karışımı stadyumlar İnşaat için tercih edilir, oyun alanları çim, Parklar ve bahçeler içinde çim inşaatı, içinde çim kapağı, özel metre, Kotec, vb yoğun yüklenmesi vardır.
Ayrıca tenis kortları, futbol sahaları, saha hokeyi, beyzbol kortları çim, Park yeri ve daha fazla çim ekimi için kullanılır. Dolu araziler. Bu çim karışımı kuru araziler için kullanmayın.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)