Gölge için çim karışımı

Bu çim karışımı tahıl aile (buğdaygillerdir), hangi iyi gölge ve Penumbra geliştirmek özel seçilmiş otlar oluşur. Bu otlar tarafından inşa edilen çim alanı yüksek dekoratif niteliklere sahiptir.
Çim bu tür ile bahçeler ve yardlar çim, zengin yeşil renk ile narin yaprakları bir çim turfgrass elde edilir. Karışım kuraklık ve serserilere duyarlıdır.

Çim ışık ihtiyacı bahçede gölgeli ve polusenčesti yerleri tercih, ama gün boyunca Full Shadow değil. Tüm gün doğrudan güneşten muzdarip.
Toprak Peskliva ve kuyu drene düzenli sulama ihtiyacı nedeniyle toprak olmalıdır. Aksi halde, çim tarafından iyi tolere değil, bataklık alır.
Alçaklama direnci
Bulgaristan 'da iklim değişikliği için Zimoustojčivost Zimoustojčiva
Doku yaprakları ince yapı
Uygun bakımda uzun ömürlü 10-15 yıl.
1kg ile çim için alan yaklaşık 30-35 sq. m çim olabilir

Ekim dönemi (Mart sonu itibariyle) veya sonbahar (Eylül-Ekim) tohum Baharı
5 º c 'den 15 °c ' ye kadar yağışlı sıcaklıkta zasâvajte değil,
Derinlikte 3 cm derinliğe kadar pesklivi topraklarında tohum Ekim derinliği, kil ve 0,5 cm ila 1,5 cm arasında bağlı topraklar.
 
Çimlenme süresi 7 ila 14 gün arasında optimum koşullar sağlamıştır.
Bu çim karışımı sulama düzenli sulama gerektirir. Küçük bir kuraklık bile kötü tolere edildi. Önerilmez ve Prepolivane. Bu norm için iyidir m/y 5 ve 15 litre başına sq. m günlük. Yaz aylarında günde iki kez su için tavsiye edilir (sabah erken saatlerinde).
Biçme diğer çim karışımları için istisna yapmaz. İlk biçme 6 – 7 cm yükseklikte yapılmakta ve sonra 3-4 cm 'lik kıllar. Kesme aralıklarına M/V 5 ve 7 gün olarak tavsiye edilir.
Gübreleme, düzenli olarak sözde kompleks gübreler (kombine) ile ayda en az bir kez Tory olmalıdır.

Çim karışımı "Shadow", gölge veya Penumbra bulunan özel ve halka açık yeşil alanların çim için kullanılır. Çim, gün boyunca tam gölge olduğu yerler için uygun değildir ve çim alanı yoğun şekilde yürür. Bu çim spor ve yüklü araziler için kullanmayın.
Parklar, restoranlar ve kafeler, özel bahçeler, villalar, konutlar, vb çim için başarıyla kullanılır.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)