Otsu karışım vahşi çiçekler

Garden Center Online Garden Shop Pro içinde ilk kez Bulgaristan size biçme olamaz Yabani çiçekler ile benzersiz bir özel çim karışımı satın alabilirsiniz. Bu tür çim karışımı, son derece yavaş büyüme ile özel niskorastâŝi otlar seçmiş Alman uzmanlar tarafından oluşturuldu. Karışımda çok yıllık, düşük-Yabani çiçekler, Orman Çayırı andıran son derece yüksek dekoratif etkisini oluşturan eklenir.
Çiçeklerin bu karışımı tarafından oluşturulan çim alanı yoğun ve yoğun çim halı karakteristiktir, orman çiçek son derece renkli çiçeklenme. Senin çim ilginç olacak ve sürekli sezon boyunca değişiyor. Yumuşak yeşil çim kapak ortasında keyifli bir koku ile bol ve kalan çiçeklenme keyfine varacaksınız.
Çiçek ile çim karışımı bu tür ana avantajı 1 veya 2 kez bir yıl saç olabilir, ve bu son derece fazla maliyet ve zaman çim korumak için kaydeder. Aynı zamanda, Doğa, sakin ve rahatlık bir duygusu yaratmak vahşi orman çiçekleri damlayan güzel ve yoğun çim kapak var.
Çim bu tür bir diğer avantajı çim bölgede her sonbahar çiçek tohumları oluşturmak ve tam anlamıyla samozasâvat. Böylece, dekoratif etkisi uzun yıllar sürer.

Orman çiçekleri ile çim karışımı ışık ihtiyacı güneşli noktalar tercih, ancak kısmi gölgeleme dayanır. Sunny Ogrâvane 5-7 saatlik günlük olarak doğrudan tavsiye edilir.
Toprak tavsiye iyi gıda arzı ile kumlu toprak. Yoksul topraklarda, çim ve çim karışımları için gübre ile besleme kullanın.
Yabani çiçeklerle çim karışımından yaratılan çimenlik alanlarına karşı dirençli olanlar, orta dirençli. Yoğun olmayan yerlerde çim kullanmayı tavsiye edilir.
Zimoustojčivost çim Winters başarıyla Bulgaristan topraklarında ve Evergreen (kışın yeşil renk korur).
Yaprak dokusu çim yoğun, taze yeşil yaprak bıçak, nispeten ince ve zarif. Karışımdaki çiçekler nispeten ince yaprakları ile de vardır.
Bu yaklaşık 10-15 yıl bir ömrü vardır çim uygun bakımda uzun ömürlü.
500 gr ile 30 sq. m çim için alan.

Ağustos ayı sonuna kadar-Ekim ayının sonuna kadar (Mayıs sonuna kadar) bahar (Mart sonundan itibaren) yaban çiçeklerle çim karışımı tohumları mevsimlik tohumlar Aralık için uygun sezon.
15 °c ' den 25 °c ' ye kadar için önerilen sıcaklık 5 º c 'nin altındaki sıcaklıklarda zasâvajte değil. Çimlenme işlemleri ile 5 º altında sıcaklık sıcaklığını artırmak için stop.
2 cm derinliğe kadar pesklivi topraklardaki tohumların derinlikleri, kil ve 0,5 cm ila 1,5 cm arasında bağlı topraklar.
 
Çimlenme süresi sağlanan Optimal koşullar altında bir hafta boyunca çimlenme tohumları-iki, ve orman çiçekleri m/y 2 ve 4 hafta tohumları.
Yabani orman çiçekleri ile karışım sulama nispeten kuraklık, ama düzenli olarak su için mükemmel bir dekoratif etki için tavsiye ederiz. Genellikle çim ihtiyaçları için yeterli olan norm bir yoğun ve güzel çim kilim oluşturmak için 5 ve 15 metre kare başına litre. Sizin durumunuza en uygun sulama oranı dikkate alarak bölgedeki yağış miktarını, bulunduğunuz toprağın türünü ve karşılık gelen mevsimi belirleyerek en doğru şekilde belirleyebilirsiniz.
 
Biçme pratiği bu ot biçme gerektirmez. Çiçeklerin tohumlarını dökerek ve çiçekleri gelecek yıl sağlamak için Eylül sonunda biçmek tavsiye edilir. Ayrıca Ağustos ayı boyunca bir biçme yapabilirsiniz.
Yoksul topraklarda döllenme çim için gübre ile düzenli beslenme tavsiye edilir. Mükemmel sonuçlar için gübre ve hazırlıklar için bizim kategorisinde bulabileceğiniz uzun eylem ile çim için gübre kullanın.

Yabani orman çiçekleri ile çim karışımı genellikle Avrupa 'da peyzaj ve peyzaj tasarımı ustaları tarafından kullanılır. Bu sözde "Fas Meadows", çiçekli çayırlar, çatılar ve çatı bahçeleri peyzaj, kışın bahçeleri, özel avlular ve evler, villalar, oteller ve otel kompleksleri çim oluşturmak için uygulanır.
Genellikle Parklar ve kamu bahçeleri, temsilci yeşil alanlar, konut peyzaj, vb inşaat kullanılır.
Bu kolay bakım ve çim olağanüstü dekoratif nitelikleri nedeniyle tercih edilir.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)