Beyaz yonca tohumları

Bahçe Online Shop "Gradina" size beyaz yonca tek komponentli çim karışımı sunar. Çünkü toprak koşullarına iddiasız olduğu için beyaz yonca fiyatlandırılır, bu nedenle düzenli olarak korunmaz dekoratif çimler oluşturmak için tercih edilir.
 
Nispeten kuraklık ve yüksek dekoratif niteliklere sahiptir. Çim, inşa, Orman Çayırı taze bir görünüme sahip. Beyaz yonca çim turfgrass yoğun ve yük dayanıklıdır.
Yonca hassas yaprakları ile yaprak döken otsu bitki, ağır dallı bir ürpertici kök. Yaprakları Tridelni, üstte beyaz bir nokta ile uzun kolları üzerinde yer alır. Yonca bir çiçekli bitki, ve çiçeklenme yaklaşık bir ay sürer. Tekrar çiçek biçmekten sonra. Renkler beyaz.
 
Sen-ebilmek karıştırmak beyaz Clover% 30 ile 50% çim veya çim karışımları farklı türleri. Sık biçme ve korku dayanır. Bu mera ve çayırlar için çim karışımları farklı türleri ile primesva olabilir, yüksek otlak çim ile birlikte yaşama dayanarak, yulaf, buğday, arpa, bezelye, Burçaklar, vb ile karıştırılarak olabilir.
Beyaz yonca avantajı Ekim norm. 100 gr ile. Yonca tohumları çim alanı 50 metrekareye kadar inşa edilebilir. Ekim, hatta tohumları atarak, 10-12 cm veya birleştirilmiş satırları yapılabilir.

Işık gereksinimi en iyi güneşli yerlerde geliştirilmiş, kısmen Penumbra tolere.
Toprağın en iyi beyaz yonca zengin, orta ve kısmen nemli topraklarda geliştirilmiştir. Düşük asitli ve tuzlu topraklarda iyi gelişir.
Ortadan yükseğe karşı dirençli.
Bulgaristan 'da iklim değişikliği için Zimoustojčivost Zimoustojčiva.
Doku yaprakları ince yapı.
Uygun bakımda uzun ömürlü 10-15 yıl.
Çim 100 gr. 50 sq. m 'ye kadar boyutları olan Bahçe çim için yeterlidir.

Ekim dönemi (Mart sonu itibariyle) veya sonbahar (Eylül-Ekim) tohum Baharı
2 º c altındaki sıcaklıklarda 25 ° c 'ye kadar zasâvajte için önerilen sıcaklık, 15 º
Derinliği 2 cm derinliğe kadar pesklivi topraklarda tohumlar. Zorunlu rulo bir bahçe rulo ile sıkıca.
Çimlenme süresi 14 ila 20 gün arasında optimum koşullar sağlamıştır.
Sulama zaman su gerektiren düzenli sulama. Preovlažnite dikkat et.
Dekoratif çim biçme haftalık biçme ayılar. Mera olarak amaçlanan kullanımına bağlı olarak-saman, vitamin yemek, yeşil gıda, vb.
En büyük etkisi gübreleme fosfor gübreler (P2O5) vardır. Azot (N) büyük miktarda gerek yoktur.

Çim karışımı beyaz yonca genellikle tutulur otlar, İnşaat için fiyatlandırılır. Bu özel bahçeler ve yardlar çim, Parklar ve park alanları çim, dinlenmek için Meadows için uygundur.
Yonca genellikle arılar için mera ve çayırlar oluşturmak için bir medonosno bitki olarak kullanılır. Beyaz yonca da tarım hayvanların beslenme için yem üretimi için kullanılır. Bu korkuya dayanır ve iç otobur şişme neden olmaz, bu yüzden aynı zamanda sığır farklı türleri için çayır ve mera oluşturulması için fiyatları kullanır.
Beyaz yoncanın çim karışımı, yüklemeye tabi olan dekoratif çimler için son derece uygundur – stadyumlar, oyun alanları. Genellikle salyangoz çiftlikleri salyangoz büyümek için kullanılır.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)