Bahçe ve üzüm bağları için çim karışımı

Kaliteli çim karışımları lideri online Semenata Shop için müşterilerine ilk kez bir profesyonel çim karışımı meyve bahçeleri ve üzüm bağları, bakım için son derece düşük ihtiyaç vardır.

Bu ürün, güçlü ve derin kök sistem oluşturan özel otsu türleri tarafından oluşturulur ve kuru ve son derece yoksul arazilere dayanıklıdır. Onun yüksek ekolojik plastisite bu çim bahçeleri ve üzüm bağları yanı sıra renkli gölge ve tüm gün doğrudan güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır.

Meyve bahçeleri ve üzüm bağlarının karışımının ana avantajı bu düşük büyür ve böylece düzenli biçme ihtiyacını azaltır. Ayda 1-2 kez okosâvate. Son derece düzenli bakım için gösterişli değil, serseri ve fıçı direnir.

Bu karışımdaki çim türleri yüksek dekoratif bir değere sahip ve 10 yıl boyunca özelliklerini korur çok yoğun çim halı, oluşturur.
Meyve Bahçesi, üzüm bağı, kiraz ekimi, şeftali, elma, ekşi kiraz, badem, armut, limon, portakal, vb. Eğer yaz aylarında toprak ısısını azaltan güçlü bir çim halı oluşturmak, buharlaşma azaltarak toprak nemi korur. Çim bu tür otlak araziler yapısını geliştirmek ve erozyon süreçleri durdurun. Bu nedenle, karışım eğimli araziler güçlendirilmesi, heyelan, hasarlı araziler, vb ıslahı için fiyatlandırılır

Yaklaşık 10-14 gün için çim germinatess bu tür uygun bir sıcaklıkta (15-25 santigrat derece). Yükseklikte çok fakir büyüme vardır, biçme daha düşük yoğunlukta sonuçlanır. Orchard ve Vineyard için çim çok yüksek ısıya dayanıklı, ama aynı zamanda çok düşük sıcaklıklarda dayanıklıdır.

Son ama en azından tuzlu topraklara çim direnci vardır.

Bu tür çim karışımı gerçekten yüksek dekoratif niteliklere sahiptir, bile uzun bir zaman olmamıştır. Derin koyu yeşil renk ile yoğun bir çim turfgrass oluşturur ve daha yoğun bakım ve sulama lüks dekoratif otlar aşağı değildir.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)