Bahar ve yaz döllenme için çim gübreleri (eylem 3 ay) - Stres control

Peyzaj yanlısı stres sontrol 16-5-22, İlkbahar ve yaz aylarında gübreleme için kontrollü salınımlı tercih edilen profesyonel mineral gübreden biridir. Kontrollü salınım, gübrelerin bir kez ithal edildiği anlamına gelir ve uzun vadeli bir etkiye sahiptir (Bu durumda ithalatdan 3 aya kadar). Dönem boyunca onlar çim ve çim alanı için optimum bir miktarda kontrollü gıda maddeleri serbest bırakın.

Bu şekilde, hangi emek ve kaynakların bir sürü tüketir aylık döllenme tasarrufu (döllenme için fiyat 10 metre/sq. m ay) gelir.

Bu gübrelerin ana avantajı onlar çim için güvenli olduğu kontrollü salınımı nedeniyle-Eğer giyinmiş olmuştur birkaç gün sonra bile çim yakmak olmayacaktır.

Çim, peyzaj yanlısı stres sontrol 16-5-22 ile döllenmiş son derece tekdüze büyüme göstermek, uzun bir süre için doymuş yağ yeşil renk. Dengeli besin içeriği yeşillik ve çim kök sistemi bakım alır. Çim turfgrass çok yoğun ve yoğun hale gelir, kök sistemi derinlemesine geliştirir, güçlü ve yoğun olur.
Besinlerin yavaş ayrılması nedeniyle çim büyümesi hiçbir pik (orada hiçbir devir ve daha sonra çim için konvansiyonel gübre tipik büyüme bir keskin yavaşlama, renk yağ-yeşil gübreler eylem süresince) vardır.

Peyzaj yanlısı stres sontrol 16-5-22 çim her türlü dölleme için uygun gübreler vardır. Her iki bahar, yaz ve sonbahar ve tüm yıl boyunca döllemek olabilir.

Bu gübre aşırı sıcaklıklarda (yüksek yaz sıcaklıkları, gündüz ve geceleri düşük yüksek sıcaklıklar alternatif) dayanmaya çim yardımcı olduğu için fiyatlandırılır. Bitkilerin gıda arzını artırmak için yardımcı olur. Çim olumsuz hava koşullarına daha esnek hale gelir (çim daha kuraklık ve Studoustojčiva). Bu yüzden kış döllenmesi için bile tavsiye edilir.

çim farklı türleri gübreleme için uygulanabilir-spor alanları için, stadyumlar için, özel yardlar ve bahçeler için, temsilci çimenler için, vb. Bu süs bitkileri her türlü gübreleme için kullanılabilir-yapraklı, yaprak döken ağaçlar ve çalılar, çiçekler, çiçek yatakları, vb.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)