Anti-Weed domates için Mulčiraŝo folyo-gümüş-siyah

Online mağaza Semenata Shop büyük ölçüde sebze farklı türleri üretimini kolaylaştırır ilginç bir ürün sunmak için mutluyuz-mulčiraŝo film otlar karşı domates için. Bu serin ürün iki ana fonksiyonları vardır-toprakta buharlaşma azaltılması sırasında otların gelişimini engelleme, böylece% 20 sulama maliyetlerinin azaltılması.

Domates için film, sebze yetiştirme için sarf malzemeleri üretiminde uzmanlaşmış önde gelen bir Yunan firması tarafından üretilmektedir. Ürün bir ince (15 Mic) folyo, Güneş parlaklık iyi bir direnç vardır.

Mulčiraŝoto film domates için iki renk-bir tarafta siyah, ve diğer bir gümüş gri renktir. Kurulum, siyah renk ile en yüksek güneş ışınlarının bloke edebilmek için toprak aşağı yapılır. Bu bütün otların gelişimini durdurur. Kadar kalır gümüş renk güneş ışığı yansıtmak için, böylece altında sebze parlayan anlamına gelir (nerede normal büyüyen koşullarda ogreni olmak imkansızdır) ve daha iyi fotosentez süreçlerinin çalışan yardımcı olur.
Folyo (hiçbir delik) delikli değil, böylece sizin bitkilere açık nerede kontrol edebilirsiniz. Böylece amaçlanan gibi evrensel hale.

Aşağıdaki sebzeler için uygundur:
Srebisto-siyah samanlama filmi bu tür ile sebzeler bir dizi büyüyebilir-domates, krastvici, biber, kabak, lahana, salata, marul, buzdağı, turşusu, kavun, karpuz, kiraz domates, çilek, kabak, karnabahar, enginar, patlıcan, kereviz, hindiba ve diğer birçoğu. vb

Nasıl kullanılacağı:
Bu tip yüksek olduğu zaman büyüyen sebze açık ve iç mekanlarda-tünellerde, seralar, polietilen ve cam seralar.

Folyo kullanımı çok kolaydır. Pre-hangi sebze büyüyecek bir satır hazırlamak. Hattın genişliği yaklaşık 100 cm olması iyidir. İyi bahçe raketi ile satır hizalayın ve siyah renk aşağı ile folyo yatıyordu.

Yayılma durumunda, bu nedenle rüzgarların bir sonucu olarak yerinden değil, toprak ile lateral parçaları darmadağın için paralel olmalıdır. Folyonun her iki ucundan toprak ile 10 cm Zatrupvajte. Bir kez sen razstelite bitkilerin türüne göre sebze fideleri için açılacak nerede olacaktır işaret edebilirsiniz yetiştirilen. Delik delme Dibble veya keskin bir alay bıçağı ile yapılır.

Bu şekilde sipariş hazır ve hızlı bir şekilde domates, salatalık, vb hazır fide bitki olabilir Onlar otlar ve korunacak iyi aydınlatılmış ve alt tarafında olacaktır.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)