Salatalık ve domates (siyah film) samanlama için siyah samanlık folyo

Profesyonel siyah folyo/siyah filmler/salatalık ve domates ve diğer sebze türlerinin samanlama için tasarlanmış şimdi Gardenšop Shop Pro zengin Katalog parçasıdır.

Samanlık için siyah filmlerin yararlı nitelikleri son derece değerli ve ülkemizde hem profesyonel üreticileri tarafından talep ve severler bahçıvanlar için kendi ihtiyaçlarına evde sebze yetiştirmek.

Yüksek kaliteli ürünü opak siyah samanlık folyo, hangi kalınlığı 15 mikron (MIC) sırasıdır. Siyah samanlık folyo kullanmanın temel amacı salatalık, domates, patlıcan, biber, kabak, vb gibi ekili sebzelerde otları engellemektir.

Bu ile paralel olarak, samanlama için yüksek kaliteli siyah folyo, topraktan toprakların nemi maksimum ölçüde engeller.

Özetle-samanlık film siyah aranır ve Bulgaristan çiftçilerin çok fiyatlandırılır çünkü sizin için faaliyetler bir satır gerçekleştirir. Ona teşekkür prekopavate daimi plantasyon gerek yoktur, ne de düzenli olarak plevite, ve bu size para kazandıran gerçeği hafife değil, zaman ve sebze düzenli sulama için sinirler.

Film/Film, Yunanistan 'da benzer ürünlerin önde gelen üreticilerinden birinden uzmanların özel bir gelişimidir ve fiili kendi ülkelerinde ve Bulgaristan 'da sadece kendi nitelikleri sayesinde değil empoze etti.

Ayrıca, salatalık ve sebzeler samanlama için siyah folyo herhangi bir fabrika sabit perforasyonları yok, bu yüzden güvenli bir şekilde kendi posadnite açıklıkları nerede mümkün olan en iyi iş yapacak bu yerlerde belirleyebilirsiniz.

Böylece, otlara karşı siyah samanlama filmi başarıyla tüm olası sebzelerin yetiştirilmesi, Posaždane olan şemaları farklı ve farklı parametreleri var kullanılabilir.

Siyah Film, domates, salatalık, turşusu, baharatlı ve tatlı biber, biber, patlıcan, brokoli, hindiba ve diğerleri, yaygın olarak her türlü üretim ve samanlama kullanımı için uygundur Bulgaristan 'ın tarımsal bölgeleri.

Sen salatalık için siyah samanlık folyo hem de dışarıda, bahçeleri ve düzeylerinde, yanı sıra bir cam veya polietilen sera (seralar için polietilen film), bir sera veya belirli sebze yetiştiriciliği için özel bir tünelde kullanabilirsiniz.
Ot mücadele için samanlama hakkında siyah bir film işleme çok basittir. Sadece onları kullanmadan önce silindirleri geliştirmek gerekir, daha önce ve hazırlanan zastelete için, ve yavaşça kenarlarını 10 inç kazdık.

Boyutlar: 1/1000 m, 1.20/1000 metre, 1.40/1000 metre
Ömür boyu: salatalık hakkında siyah samanlık filmi bir sezon kullanılabilir
Tam boy rulo mevcuttur: 1000 metre ve 2000 metre ile mevcuttur
Samanlama için filmin kalınlığı: 15 mikron

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)