Politiv 125 Mic seralar (polietilen) için İsrail filmi

Zaten online mağaza семената Шоп Katalog parçası olan Seralar için İsrail polietilen filmleri. Onlar tüm bahçıvanlar ve producersers kim tesislerinde iç büyüyen profesyonel amaçlar için tasarlanmıştır.

Çünkü bir sistem "antidrop" yanı sıra UV-istikrar olduğu için İsrail 125 mikrons (MIC) film yüksek fiyatlandırılır.

Seralar için profesyonel polietilen film sektörün liderleri arasında olduğu bilinmektedir önde gelen İsrailli şirket Politiv, uzmanlar özel bir gelişmedir.

Film, hangi sırayla folyo uzun ömürlü verir ve maddede gün ışığının zararlı etkisini ortadan kaldırır UV-istikrar, sahip özel yenilikçi malzemelerden yapılmıştır.

İsrail gelişimi Eklendi ve sözde. Etilen, insanlara, topraklara ve bitkilere zarar vermeyen özel toksik olmayan bir maddedir. Etilenvinilacetata naylon sayesinde çok esnek, elastik, iklim koşullarında değişime dayanıklı ve şeffaf, tüm olası koşullarda cam konstrüksiyon montajını kolaylaştırmak için yardımcı olur.
Bu profesyonel İsrail ürününün büyük bir artı bu filmin gece ısı kaybını azaltır ve gündüz kızılötesi güneş ışınlarının depolama belirli bir termal etkisi vardır. Böylelikle polietilen Izaraelski, günün farklı kesimlerinde ve yılın farklı dönemlerinde keskin sıcaklık dalgalanmaları olmamasıyla karakterize eden bitkiler için optimal bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur. Böylece tesisler, Donmadan korunan azami ölçüde ısıtılması veya akut sıcaklık dalgalanmaları mağduru olmaktır. Etkisi özellikle kışın çoğunlukla bitkiler için önemlidir, erken ilkbahar ve geç sonbahar, onlar en düşük sıcaklık etkilerine duyarlı olduğunda.

Anti-Drop sistemi plastik kaplama içinde yoğunlaştırılmış nemin görünümünü engelleyen özel bir teknolojidir. Yoğunlaşma özellikle bitkiler için tehlikelidir, güneş ışınlarının optimal dağılımını önler, belirli bitkileri önleyebilir ve bazı pregarât. Yoğuşma nedeniyle farklı mantar ve viral hastalıklar oluşur, çünkü ekimi, sera koşullarında yetiştirilmektedir, kolayca kaybolabilir.

İsrail 'den film 125 mikron çok büyük bir geçirgenlik vardır, kızılötesi güneş ışınlarının bile sızıntısı ve kapalı seralar ve bunların içinde bitkilerin içinde bile dağıtımına dikkat çekerken. Böylece bitkiler, yanma veya izin verilen normlar tarafından gölgeli kalan risk olmadan, gelişme ve büyüme için optimal koşulları vardır ve fotosentez her tür için normaldir.

Üretici Politiv İsrail 'in verileri de İsrailli Folio 125 mikron profesyonel olarak güneşin yaşam ışınlarının engellenmesine yol açabilecek dış yüzeyinde toz partikülleri korumak değildir ve yeterli eksikliği olduğunu gösteriyor Işık.


Çalışma kurallarına uygun olarak kullanım süresi:
Kalınlık-125 Mic-işlem süresi 2-3 yıl, garanti 2 yıl
Kalınlık-150 mikrofon-işlem süresi 4-6 yıl, garanti 3 yıl
Kalınlık-180 mikrofon-işlem süresi 5-7 yıl, garanti 4 yıl

Önemli! Polietilen montajı sırasında, "Bu yan içinde" yazısı ile yan ek fonksiyonların etkisi için sera/tünel içinde olmalıdır.
Kükürt ve klor içeren maddelerin (gölgeleme için kireç) Sublime kullanımı Filmin ömrünü kısaltır. Kükürt veya klor izleri filmde bulunursa, Politiv gelen garanti, İsrail geçerliliğini kaybeder. Uygulama, özellikle uygun atmosferik koşulların varlığını, rüzgarlar, ağır kar yağışı, vb dışlamak, polietilen kaplamaların kullanımı daha uzun süreler gösterir.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)