Kaliteli naylon İsrail Seralar için 150 mikron politiv

İsrail özel naylon çorap şirket Politiv, hangi biz katalog Semenata Shop size Present sera yapılarını kapsayacak şekilde, bu sektörün en yenilikçi ürünleri arasında yer almaktadır.

Onlar son derece sonra hem profesyonel ve üreticileri severler tarafından aranan ülke ve dünya çapında.

Film çok katlı ve inanılmaz yüksek kalitede özellikleri. Polietilen ürün, yüksek dayanıklılık, güçlü esneklik ve olumsuz iklim koşullarına dayanma kabiliyeti ile karakterizedir ki bu nedenle Seralar için ülkenin her yerinde karşılanması için uygundur.

İsrailli şirket Politiv (Politiv) aynı anda maksimum ölçüde sebze üretimi ve dış etkilerden onları korumak sağlamak. Ayrıca montaj ve sera inşaatları kendilerini sarma çalışmak için rahat.

Seralar 150 mikron için bu İsrail naylon büyük bir artı, bu politiv naylon çorap profesyonel bir uzantısı için yol açan güçlü bir UV koruması vardır-İsrail.

Sera için uzmanlaşmış polietilen film bir başka büyük avantajı üretim etilen (Eva) kullanılan-çok hafif, kesinlikle güvenli ve non-toksik insanlar için, bitkiler ve toprak. Onun sayesinde, folyo daha elastik ve şeffaf, ışık geçirgenliği ve bitkilerin fotosentez gibi hayati bir sürecin normal akışı için büyük önem taşımaktadır.

Orada hiçbir düşük ifade ve aslında İsrail naylon 150 mikron zelenčukoproizvoditelite Thermo Effect belirli ve çok değerli oluşturur. Onun sayesinde, kapalı sera alanlarında, ısı maksimum, birikmiş kızılötesi güneş gün ışığında dağıtmak için izin tutulur.

Böylece, İsrail naylon gün ve gece arasında sıcaklık dalgalanmaları maksimum azalmaya katkıda bulunuyor, hem de farklı mevsimler arasında, ülkemizin tipik. Bu, her yerde inşa edildiğinde sera yılında ve saat boyunca tarlaların gelişimi için optimal koşullar sağlar.

Naylonun termo verimliliği bir İsrailli hem soğuk sonbahar ve Bulgaristan Winters ve Našenskoto sıcak parçaları ile aşırı ısınması boyunca donma gelen plantasyonları tutar.

Bu İsrail polietilen gelişimi sözde sahip olduğu gerçeğinden geçmesi gerekir. "düşüş" etkisi. Bu bir yenilik içinde gelen İsrail naylon üzerinde yoğunlaşma ortaya çıkması önlenmesidir. Glasshouses profesyonel ya da Amatör meşgul olan herhangi bir RASTENIEVD, yoğunlaşması bitkiler için son derece tehlikeli olduğunu bilir, çünkü güneş ışınlarının nüfuz ve hatta dağıtım, neden bazı bitkiler Pregarât, diğerleri gölgede kalır. Çünkü hangi İsrail naylon 150 mikron korumak yoğunlaşması, seralar mantar hastalıkları ve hasat yok edebilirsiniz viral hastalıklar oluşmuş.

Çalışma kurallarına uygun olarak kullanım süresi:
Kalınlık-125 Mic-işlem süresi 2-3 yıl, garanti 2 yıl
Kalınlık-150 mikrofon-işlem süresi 4-6 yıl, garanti 3 yıl
Kalınlık-180 mikrofon-işlem süresi 5-7 yıl, garanti 4 yıl

Önemli! Polietilen montajı sırasında, "Bu yan içinde" yazısı ile yan ek fonksiyonların etkisi için sera/tünel içinde olmalıdır.
Kükürt ve klor içeren maddelerin (gölgeleme için kireç) Sublime kullanımı Filmin ömrünü kısaltır. Kükürt veya klor izleri filmde bulunursa, Politiv gelen garanti, İsrail geçerliliğini kaybeder. Uygulama, özellikle uygun atmosferik koşulların varlığını, rüzgarlar, ağır kar yağışı, vb dışlamak, polietilen kaplamaların kullanımı daha uzun süreler gösterir.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)