Güneş ve gölge için profesyonel çim karışımları - Sun and Shade 5 kg

Semenata Shop, gün geçtikçe büyüyen kataloğuna, lüks çim severler için başka bir harika teklif ekledi: Sun ve Shade Sun ve Shade profesyonel çim karışımı. Bu, gölgelenmeye dayanıklı ve aynı zamanda sürekli güneş ve kuraklıkta mükemmel görünebilen, özel olarak seçilmiş çim türlerinin benzersiz bir kombinasyonudur.

Hepimiz bahçede, günün belirli bir bölümünde bir çit, bina, ağaç, çalı vb. Gölgeli yerler bulunan yerler olduğunu biliyoruz ve bahçenin geri kalan kısmı bütün gün sıcak güneşe maruz kalmaktadır. Bu, her zaman bir yeşillik olarak değişen farklı çim türlerinden (gölge ve güneş) seçim yapabileceğiniz bir konuma getirir ve sonunda çimenlik alan yamalı olur.

Güneş ve Gölge karışımı, zor durumlarda seçmenize yardımcı olur. Özel olarak seçilen otsu türleri, sabit güneş ve kısmi gölgeleme üzerine eşit derecede yüksek yoğunlukta düzgün, çimenlik bir halı oluştururlar. Çimenler, kuraklığa karşı oldukça dayanıklı olan güçlü, derin bir kök sistemi oluştururlar. Yaprakları lüks parlaklık ile çok ince ve zariftir. Çim çok yumuşaktır ve yine de çocuk oyunlarının ve evcil hayvanların yüküne dayanmaktadır.
Sun and Shade, dünyanın Everist dünyasını besleyen liderler tarafından yapılan bir çakırttır. 1868 yılında kurulmuş, gelenekleri ve kaliteli ürünleri dünyadaki profesyonel peysular tarafından bilinen bir şirkettir.

ışık çim karışımına gereksinimi tüm gün güneşe maruz kalan bahçeleri ve kısmen gölgeli edilenler arasında çimlendirilmesi için uygundur. Karışım günde en az 5 saat güneş ışığı almayı gerektirir.
Toprak En iyi sonuçlar, derin ve besleyici zengin topraklarda bulunur. Daha fazla kumlu yüzeyler uygundur.
Sıkışmaya Direnç Karışım orta yüke dayanıklıdır. Ev bahçelerinde, villalarda, evlerde, otellerde ve otel komplekslerinde kullanım için mükemmeldir.
Kış dayanımı Daha yüksek rakımlarda bile soğuk hava koşullarına karşı mükemmel dayanıklılık. Bulgaristan'da iklim için şimdiye dek yeşil çimler karıştı.
Güneş ve Gölge yaprakları dokusu son derece lüks parlaklıkta ince yaprakları vardır.
Dayanıklılık C1 kg (5 kg tek bir pakette kadar 200 metrekare çim alanlar için yeterlidir) yaklaşık 40 metre kare çimlendirilmiş edilebilir.
Çimlenme alanı
Çimlendirmeyi Mart ortasından sonra Mayıs ayının sonuna veya sonbaharda sonuna kadar Eylül - Ekim ayına ekleyin.


Ekim zamanı Mart ayı ortasından Mayıs ayının sonuna veya eylül ayından ekim ayına kadar olan sonbahara kadar çimlendirmeyi ilave edin.
Tavsiye edilen ekim sıcaklığı 15 ° C ila 25 ° C arasında, 5 ° C'nin altındaki sıcaklıklarda ekme yapmayın. 5 ° C'nin altındaki sıcaklıklarda çimlenme işlemleri sıcaklıkları arttırmak için durur.
Tohum Tohum Derinliği Tohumları yaklaşık 1 cm toprak tabakası ile örtmeniz ve bir bahçe silindiri ile iyice yuvarlamanız gerekir.
Optimum koşullar altında çimlenme zamanı Uygun sıcaklık ve nemde tohum yaklaşık 7-14 gün boyunca çimlenir.
sulama

Gölge ve güneş için bu tür profesyonel çim karışımı, yüksek kuruluk direnci ile ünlüdür, ancak yine de düzenli sulamayı öneriyoruz. Nem tamamen yetersiz olduğu yaz aylarında çim sulamaya özellikle önem verilmektedir.

Genellikle çim ihtiyaçları için yeterli olan norm, metrekare başına 5 ile 15 litre arasında yoğun ve güzel çim halı oluşturun.
biçme

Bu çim karışımı en iyi 5-7 gün arasında düzeltilir.

büyüdüklerinde tohum ektikten sonra ve çim 6-7 sm bir yüksekliğe ulaştığında, ilk biçme yapmak. çimen 4 santimetre (genellikle her 5-7 gün) ulaştığında Biz biçme ilgili aşağıdaki faaliyetler yapılması önerilir.
Bir sonra gübre uzun etkili için teklifimizi kullanmak, Yeni çim sağlıklı büyümesini sağlayarak, hastalığı önlemek ve çim gerçekten eşsiz bir etki yaratmak - ekim gübreleme yeni otların bir gübre ile döller iyidir bulunmaktadır.


Sun and Shade, güzel çimler severler tarafından kullanımı kolay profesyoneller için çim karışımıdır. Fiyatlar, güneşli ve gölgeli yerlere sahip bahçelerde çimlendirmek içindir. Profesyonel bahçıvanlar nadiren kuraklığa karşı yüksek dirençlerinin yanı sıra mükemmel ve hatta çim biçme makineleri nedeniyle kullanılırlar.

Sofya, Plovdiv, Varna, Ruse, Pleven, Vidin, Radnevo, Sunny Beach, Nessebar ve diğerlerinde çimler açıyor.

Çakıl ve güneş ışığı bitkisel karışımı aşağıdaki çeşitlerden oluşur:

Pastırma (Lolium perenne) -% 25
Red Fescue (Festuca rubra commutata) -% 15
Kırmızı Fescue (Festuca rubra rubra) -% 30
Kırmızı Fescue (Festuca rubra trichophylla) -% 30

Ağırlık: 5 kg (net)

Paket ağırlığı ile birlikte ürün ağırlığı: 5.10 kg (brüt paket ağırlığı)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)