Lüks profesyonel çim karışımı - Finesse 5 kg

Kalite Çim Karışımında Lider Seed Shop, sizi lüks egzozuyla şaşırtacak benzersiz bir tür çim karışımı - Finesse ile sunmaktan mutluluk duyar.

Aynı zamanda drafting ve basamaklara dirençli ince bir yaprak yapısına sahip olağanüstü yüksek sınıf otlardan oluşan özel bir seçimden oluşur. Bu güzel çim karışımı, benzersiz yoğun ve çok güzel bir çim halı oluşturur.

Finesse ile bahçelerin ve bahçelerin otlanmasında çimenlik alan eşit derecede yeşil ve son derece taze görünüyor. Bu nedenle, karışım, diplomatik konutlar, konsolosluklar, özel saraylar, köşkler, vb. Önünde çim yapımı yapan ana bahçıvanlar tarafından oldukça değerlidir.

Ekim için çim gübresi kullanmasanız bile, profesyonel ince karışım, hızlı ve hatta çimlenmesiyle sizi şaşırtacak. Bu, profesyonel olmayan kişiler tarafından bile ekilmesi son derece kolaydır.

Bu karışımdaki çeşitlerin avantajlarından biri, kuraklığa nispeten daha dirençli kalarak derin bir kök sistemi oluşturmasıdır. İnce çimler için inkar edilemez bir diğer kalite, aşırı soğukluğa dayanıklı olması ve sert kış koşullarında bile taze yeşil rengini korumasıdır.
Işık için gerekli şart Çimsi profesyonel karışımı Finesse güneşli yerleri tercih eder, ancak kısmen gölgelenmeye (çitlerden, komşu binalar, evler, ağaçlar, barbekü, vb.) Dayanır. Günde en az 5-6 saat güneş ışınlaması iyi.
Toprak Profesyoneller ve amatörler için iyi bir karışım, buna değer bir kumlu toprağa ihtiyaç duyar. Toprağınızın tınlı olduğunu düşünüyorsanız ve küçük bir kum getirmek için ihtiyacınızdan daha fazla nem tutarsa.
İzlenebilirlik İnce çimler karışımı, çiğneme ve çekime karşı ılımlı bir şekilde dayanıklı olan otları içerir.
Kışırdan Kaçınılmaz Karışım Bulgaristan'da kışa dayanıklıdır ve her mevsim yenilebilirdir.
Yaprakların dokusu Yapraklar ince ve son derece zariftir.
Uzun Ömür Çimlerinle ilgileniyorsan, yaklaşık 10-15 yıl boyunca mükemmel otların tadını çıkarabilirsiniz.
Çimlenme alanı
İyi bir karışımın 1 kilogramı ile yaklaşık 35 - 40 metrekare M. ekleyebilirsiniz. 200 metrekareye kadar 5 kg yeterlidir.


Ekim saati Bahar - Mart ortasından veya geç Mart ayına kadar (çok sıcak değilse) veya sonbaharda (Eylül - Ekim)
Tavsiye edilen ekim sıcaklığı 15 ° C ila 25 ° C arasında, 5 ° C'nin altındaki sıcaklıklarda ekme yapmayın.
Tohumun tohum derinliği Kumlu topraklarda, profesyonel karışımı tohumlarını, kil ve ilgili topraklarda - 0,5 cm'den 1,5 cm'e - kadar, 2 cm derinliğe kadar ekletin.
Optimum koşullar altında 7 ila 14 gün döndürme süresi.
sulama

Karışım, düzenli sulamaya ihtiyaç duyanlara aittir. Derin kök sistemi ve göreli kuraklık direncine rağmen, bu karışımın verebileceği maksimum dekoratif efekti görmek için düzenli sulama sağlamak (özellikle yaz sıcağında) için iyidir.

Norm, günde metrekare başına yaklaşık 5 ve 15 litredir.

Sabah veya öğleden sonra güneşin o kadar güçlü olmadığı (özellikle de yaz aylarında) serpin.
biçme

İlk biçmeyi biraz daha yüksek yapın - çimler 7-10 cm'ye ulaştığında, daha sonra kesin ve 4-5 cm yüksek tutun.

Optimum biçme - Haftada bir.
Gübreleme Daha iyi sonuçlar ve mükemmel bir çim halı için, uzun süren çimenler gübreleriyle gübreleyin.

Bu profesyonel güzel çim karışımı, oteller ve otel kompleksleri peyzaj son derece yüksek fiyatlandırılır. Avrupa fonları veya kırsal kalkınma programı tarafından finanse edilen bir projede rekreasyonel tesisler oluşturmak için nadiren kullanılır.

kaleler, özel avlu ve bahçe, konut, konuk evleri, restoranlar, plaj, dağ otel, aile oteller, konuk evleri, benzin istasyonları ve diğerleri - Temsilci çimler yapımında özellikle yüksek fiyatlar.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)