Продава се изгодно Пежо Партнер (Peugeot Partner) 2.0 HDI Турбо

Днес приятел на мой приятел ме помоли за услуга. А именно да публикувам неговата обява за продажба на едно добре изглеждащо Пежо Партнер. 

Обикновено не извършвам такива услуги и не публикувам обяви за продажба и покупка на коли, но тази кола ме жегна, защото е на един от водещите ландшафтни архитекти в България. С нея е започнал своят бизнес за озеленяване на градини и дворове в София. Преди 4 години я е закупил и сега се лишава от нея с голяма носталгия, но бизнесът му се развива и се налага закупуване на чисто нови и вече брандирани коли (за което му се възхищаваме и му сваляме шапка). Та стига автобиография да продължим към обявата:
Характеристики:
Peugeot Partner 2.0 HDI
Дизел
90 к.с.
Турбо
 Товарен
Ръчна скоростна кутия
Регистриран
Предлага се от частно лице.

Колата е лична и служебна, редовно поддържанa. Един от най-здравите мотори на Пежо - 2.0 HDI с турбо. Автомобилът е мощен, в добро техническо състояние и е доста икономичен за възрастта си. Среден разход на гориво градско 9/100 км, извънградско 6 - 7/100 кв. Автомобила е взет преди 4 години от Германия.

Има забележки по външния вид (главно драскотини, леко изкривяване на една от задните врати, драскотини в багажника, липсва лъвчето отпред).
Пежото се предлага с чисто нови 4 бр. зимни гуми. Ел. странично огледало,ABS,  зумер против забравени включени светлини, зумер против забравен ключ на стартера, CD Pyoneer, теглич, аптечка, ключ за гуми, резервна гума (голяма).
Масло, филтри сменени на 286000км. Колата е товарна (технически преглед до 05.2015г), има Гражданска отговорност до (05.2015), винетка до края на 2014г. Намира се в гр. София. 

Възможен е оглед в посочен от вас сервиз.

Особености: Перката на радиатора се включва ръчно от купето (за смяна е някакъв датчик струващ около 50 лв.), на чистачките работи само най-бързата степен, задни чистачки не работят. След известно време трябва да се сменят накладки (на 50% са), препоръчват ми от сервиза, в който я поддържам и смяна на дискове. „
За контакти: 0886 777 997 – Тодор Иванов
Не на последно място ЦЕНА: 2950 лв. (коментар при оглед на място)












 Малко снимки от интериора на Пежото:







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)