Цени за почистване на сняг в София

Градински пейки 10 out of 10 based on 24 ratings. 10 user reviews.
Тук реших да споделя малко полезна информация за задаващата се зима и по-точно за това, което тя докарва със себе си - сняг.

Всичко започва, когато стартира първият сериозен снеговалеж и всеки започва да търси фирма за почистване на сняг София. Следват генералните въпроси - колко струва, какви са цените за това така жизнено чистене на вашите пътеки в двора или градината, пред блока, на паркинги и др.

Тук ще ви отговоря на този леден и снежен въпрос. Цената за почистване на сняг от улици, тротоари, паркинги или зелени площи не варира много. Средно се върти около 1- 1,5 лв за кв.м. Което ако се замислите не е толкова много. Все пак няма да се потите вие, а и движението ви ще е доста по-успешно :)


Цените, които ви описвам са за еднократно посещение и са реални. Правих проучване - отправих запитване към 14 български фирми, които работят на територията на град София и околността. При абонаментни чистенета сумите намаляват, но не драстично. Може да се намери обезледяване и премахване на сняг за около 0,70 лв за кв/м ако сте с договор за абонамент.

За това е добре да направите разчет на бюджета и да действате преди снегът да ни е изненадал отново.

Като цяло най-ниски цени за еднократно почистване на сняг София намерих от една фирма, която няма да споменавам тук, но мога да дам един телефон ако някой прояви желание. Ако ви е интересно пишете на puuta5@abv.bg (реагирам светкавично).

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Полезна ли ви бе информацията? Споделете своите въпроси, мнения и препоръки. Are you happy? Please give us feed back :)